Свински гулаш с картофи

19/03/2013
Сиси
отСисиНовак
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене120 мин.
  • Общо150 мин.
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 142
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината и запържете нарязания бекон, след което добавете месото на по-едри кубчета и запържете и него добре.

Прибавете нарязания на полимесеци лук, чесъна и накълцания магданоз. Разбъркайте за няколко минути и долейте виното. Изчакайте да се поизпари леко и долейте горещия бульон.

След като заври добавете червения пипер, куркумата, сол. Захлупете и оставете да се готви на тих огън за час и половина или докато месото омекне напълно.

Почистените и нарязани картофи добавете 30-40 минути преди гулашът да е готов.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар