Свински гулаш с картофи

Сиси
Сиси
Новак
19/03/2013
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 758
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината и запържете нарязания бекон, след което добавете месото на по-едри кубчета и запържете и него добре.

Прибавете нарязания на полимесеци лук, чесъна и накълцания магданоз. Разбъркайте за няколко минути и долейте виното. Изчакайте да се поизпари леко и долейте горещия бульон.

След като заври добавете червения пипер, куркумата, сол. Захлупете и оставете да се готви на тих огън за час и половина или докато месото омекне напълно.

Почистените и нарязани картофи добавете 30-40 минути преди гулашът да е готов.

Рейтинг

5 1
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар