ezine.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пилешка Супа»Супа от пилешки гърди в Крок-пот

Супа от пилешки гърди в Крок-пот

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
9023k7k2k6
Супа от пилешки гърди в Крок-пот
Снимка: Стоянка Русенова
10/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
240 мин.
Общо
250 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме си добре месото, настъргваме моркова и поставяме в Крок-пот с останалите зеленчуци.

Изсипваме топла вода около литър и половина и включваме на втора степен за 4 часа.

По средата на времето или след 2 часа отваряме и добавяме доматеното пюре, като разбъркваме.

Преди да измине времето, вадим месото, накъсваме на малки парченца, прибавяме фидето и подправките.

В огнеупорен съд прибавяме брашното, млякото и яйцето, като разбъркваме и варим на тих огън. Добавяме и малко от бульона на супата и разбъркваме.

Готовата застройка за пилешката супа изсипваме в нашия крок-пот и затваряме за десет минути, но изключваме уреда.

Сервираме приготвената Супа от пилешки гърди в Крок-пот, докато е още топла.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: