Рибена супа с бибан

10/12/2018
Приготвяне40 мин.
Готвене85 мин.
Общо125 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо85
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте под течаща вода рибата, посолете я и отново я измийте.

Сложете рибата в тенджера заедно със ситно нарязания и леко препържен лук, настърганите моркови, целина и магданозен корен, солта, зърната черен пипер и дафиновия лист.

Варете, докато рибата се развари напълно, след което я извадете, изстискайте я и я върнете обратно в тенджерата заедно с изстискания сок.

Прецедената рибена супа се смесва с разбития със сметаната яйчен белтък и със запърженото предварително брашно, разредено с малко бульон.

Прибавете резени от варените картофи и когато супата кипне, я свалете от огъня.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар