Червено цвекло на салата

18/03/2013
Валена
отВаленаНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 693
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото се измива добре и се изпича във фурна. Обелва се и се нарязва на тънки филийки, които се подреждат в буркан.

Докато се редят се ръсят със ситно нарязани чесън и магданоз, настъргания хрян и сол.

Заливат се с растително масло и оцет и се оставят да престоят няколко часа, след което се поднася.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар