Червено цвекло на салата

МарияМария
Новак
301
5
4
18/03/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 124
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото се измива добре и се изпича във фурна. Обелва се и се нарязва на тънки филийки, които се подреждат в буркан.

Докато се редят се ръсят със ситно нарязани чесън и магданоз, настъргания хрян и сол.

Заливат се с растително масло и оцет и се оставят да престоят няколко часа, след което се поднася.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар