Сладкиш с бишкоти и крем

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
156
11/12/2018
"Лесен сладкиш, приготвен за нула време - няма как да не го опитате "
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 398
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се млечен крем от две чаени чаши прясно мляко и четири супени лъжици брашно.

При постоянно бъркане се прибавят един по един четири жълтъка. Бърка се непрекъснато до получаването на необходимата гъстота.

Отделно се разбиват 250 г масло с 300 г пудра захар.

Постепенно се прибавя млечният крем към масления крем. Добавяме ром на вкус.

Бишкотите се потапят в останалото прясно мляко и се подреждат в тортена чиния. Намазват се с крем.

Отново се нареждат бишкоти, които също се намазват с крем. Сладкишът се оставя в хладилник, за да стегне.

Доукрасява се с крем от четири белтъка, разбити на сняг с 8 супени лъжици захар.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар