Пържоли на грил тиган

06/12/2018
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваНовак12817895
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо58
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер - 1/2 к.л.
  • чубрица
  • праз - 1 стрък
  • вино - 1/2 ч.ч.
  • мед - 1/2 с.л.
  • соев сос - 1 с.л.
  • сланина - 1 парче за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месото нарязваме на пържоли.

Посоляваме, посипваме с черен пипер и чубрица и малко праз и прибираме в хладилника за едно денонощие.

Подготвяме си грил тигана, като намазваме със сланина и тогава слагаме пържолите.

Държим, докато се отлепят и тогава пробождаме с вилица, като напръскваме с виното, меда и соевия сос, изчакваме и след това обръщаме на другата страна.

Този процес се повтаря и от тази страна.

Когато са напълно готови, премахваме свинските пържоли, поставяме в чиния с гарнитура пожелание и сервираме.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар