Пържоли на грил тиган
06/12/2018
отСтоянка РусеноваНовак27819387
"Без излишна мазнина и без прекалено дълго чакане - вкусни пържоли на тиган "
- Приготвяне10 мин.
- Готвене30 мин.
- Общо40 мин.
- Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
Необходими Съставки
- свинско месо - 1 кг
- сол
- черен пипер
- червен пипер - 1/2 к.л.
- чубрица
- праз - 1 стрък
- вино - 1/2 ч.ч.
- мед - 1/2 с.л.
- соев сос - 1 с.л.
- сланина - 1 парче за намазване
Начин на приготвяне
Свинското месото нарязваме на пържоли.
Посоляваме, посипваме с черен пипер и чубрица и малко праз и прибираме в хладилника за едно денонощие.
Подготвяме си грил тигана, като намазваме със сланина и тогава слагаме пържолите.
Държим, докато се отлепят и тогава пробождаме с вилица, като напръскваме с виното, меда и соевия сос, изчакваме и след това обръщаме на другата страна.
Този процес се повтаря и от тази страна.
Когато са напълно готови, премахваме свинските пържоли, поставяме в чиния с гарнитура пожелание и сервираме.подобни рецепти тук
Посоляваме, посипваме с черен пипер и чубрица и малко праз и прибираме в хладилника за едно денонощие.
Подготвяме си грил тигана, като намазваме със сланина и тогава слагаме пържолите.
Държим, докато се отлепят и тогава пробождаме с вилица, като напръскваме с виното, меда и соевия сос, изчакваме и след това обръщаме на другата страна.
Този процес се повтаря и от тази страна.
Когато са напълно готови, премахваме свинските пържоли, поставяме в чиния с гарнитура пожелание и сервираме.подобни рецепти тук