Пържени късчета свинско с гъби и пресни картофи

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
665
2k
5k
360
3
07/12/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо743
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки. В купа смесваме соевия сос, меда, черен пипер и чубрицата и оставяме в хладилника.

В тиган сипваме олио и изчакваме да се загрее. След това прибавяме изцеденото свинско месо и изпържваме.

Към него добавяме изчистените и нарязани гъби и след като поомекнат, прибавяме лука. Подправяме с черния пипер и чубрица, разбъркваме и премахваме от котлона. Обелваме картофите и ги нарязваме.

Поставяме ги в тавичка, като овкусяваме с чубрицата и червен пипер, и добавяме олио с малко вода. Слагаме във фурната и печем до готовност.

При сервиране поставяме част от готовото пържено месо и част от печените картофи. Този вкусен свински кебап си подхожда много добре с другите продукти.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар