ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Бирени Мезета»Варен свински език в тенджера под налягане

Варен свински език в тенджера под налягане

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
9013k7k2k6
Варен свински език в тенджера под налягане
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 2
05/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2
"Този свински език е чудно мезе за вашата любима биричка"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме много добре телешкия език, поръсваме със сол и черен пипер.

В тенджера под налягане поставяме всички продукти и езика.

Затваряме с капака и поставяме на котлона да ври за около 50 минути.

След като изтече това време, отваряме тенджерата, изваждаме езика и нарязваме на филийки.

Подреждаме парчетата език и отгоре поръсваме с шарената сол пожелание. Получава се чудно мезе за бира!

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: