Желирани яйца за Великден

04/06/2019
"Традиционен руски десерт за Великденската трапеза"
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо38
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • яйца - 5 бр.
  • желета - по 45 г по избор
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Излейте белтъка и жълтъка от черупките, като направите дупка с диаметър 1 см от тъпия край на яйцата, а острия край прободете с игла.

Напълнете внимателно всяка черупка с различно готово желе и запълнете отворите от острата страна с хляб.

Оставете в хладилник за една нощ напълнените яйца с тъпия край нагоре.

Обелете внимателно черупките и в плато подредете яйцата върху нарязаните портокалови и лимонови кори.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар