Желирани дробчета

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
697
1k
209
Желирани дробчета
12/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции8

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробчетата се измиват и се задушават в маслото, заливат се с водата и отново се задушават.

Прибавя се желатинът, който е сложен в малко вода, за да набъбне, и разтворен на водна баня, и се посолява. Сваля се от огъня и се бърка, докато сместа изстине.

С нея се пълнят стъклени купички, на дъното на които предварително е поставено полузамръзнало желе, украсено с резенчета от яйца, магданоз, кръгчета морков, черен пипер на зърна.

Купичките се слагат в хладилник, за да се желират дробчетата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: