Панирани телешки хапки

07/10/2019
"Имаме едно предложение за вас, на което може да отговорите с Да, моля или с дадададададад "
Приготвяне60 мин.
Готвене140 мин.
Общо200 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо362
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете в тенджера обезкостеното и измито месо от телешки крачетата, нарязаните моркови, магданозените корени и лук, дафиновия лист, зърната черен пипер, оцета и водата и варете без сол около 2 часа, като 5 мин. преди края на варенето добавите солта.

Омекналото месо потопете последователно в брашното, разбитите яйца и галетата и изпържете в горещата мазнина.

Запържете леко брашното в масло, добавете нарязания на дребно обелен лимон, посолената сметана и когато сместа кипне, сипете бульона от крачетата и варете до желаната гъстота на соса.

Подредете панираното месо върху плато, полейте със соса и гарнирайте с купчинки от пюре от картофи, като между тях сипете задушен в масло грах.

Иноксово овално плато 50см.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Иноксово овално плато 50см.
15.99 лв.
Виж ››

Добрата домакиня винаги има овално плато под ръка, защото обикновено нейният дом винаги очаква гости. Нека всички се възхитят на вашите разядки, сладки или основни ястия. Овалното плато ще ви помогне да се сдобиете с образцова трапеза и да си спечелите заслужени комплименти.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар