Халва с ябълки

04/12/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо359
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещеното масло грисът се запича до червено, като се внимава да не загори.

В отделен съд се затоплят две чаши вода и се пускат нарязаните на дребни късчета ябълки.

Прибавя се малко захар и когато се разтопи, сместа се излива върху препечения грис.

Няколко минути се бърка непрекъснато. Халвата е готова, когато грисът се отделя от стените на съда.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар