Халва с ябълки

04/12/2018
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо234
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещеното масло грисът се запича до червено, като се внимава да не загори.

В отделен съд се затоплят две чаши вода и се пускат нарязаните на дребни късчета ябълки.

Прибавя се малко захар и когато се разтопи, сместа се излива върху препечения грис.

Няколко минути се бърка непрекъснато. Халвата е готова, когато грисът се отделя от стените на съда.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар