Зеленчуков гъбен пастет

10/12/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо91
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват и се режат на ситно. Останалите зеленчуци също се почистват и се режат на дребно. Всичко се слага в подходящ съд и се задушава.

Прави се лека запръжка с маслото и брашното. Запръжката се посолява, подправя се със сока от лимона, прясно настъргания хрян и останалите подправки.

Готовата запръжка се прибавя към вече задушените зеленчуци. Всичко се пасира. Пастетът се поднася с хляб или друго по избор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар