Класическа осолена скумрия

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
692
2k
5k
365
4
02/12/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене24 мин.
Общо34 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 301
  • Преглеждания за месеца76
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • скумрия - 1 бр.
  • сол - 2 с.л.
  • вода - 1 литър
  • праз - 1 стрък за украса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме си добре скумрията от вътрешностите.

Правим си солена саламура, като разтваряме солта в един литър вода.

След като се е разтворила, поставяме рибата вътре, нарязана на едри парчета, и държим едно денонощие.

Вадим, поставяме в чиния осолената риба, като отгоре слагаме по резенчета праз.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар