Ябълков хляб

03/12/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо163
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и обелени ябълки се настъргват на ренде. Прибавят се захарта и стафидите.

Получената смес се оставя да отлежи поне един час. Прибавя се брашното, размесено с бакпулвера, и нарязаните на едро орехи.

Дъното на правоъгълна тавичка се намазва с масло и ябълковият хляб се пече на слаба огън за около 35-40 минути в предварително загрята фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар