Пълнени домати с гъби и кашкавал

10/12/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо153
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват, почистват и се нарязват на тънки ивички. Задушават се в олио и вода – 12- с.л, заедно със ситно нарязания магданоз, докато омекнат напълно.

Измиват се доматите, отрязват се отгоре и вътрешността им се издълбава. Дъното на огнеупорен съд се намазва с олио.

В него се нареждат доматите и се напълват с предварително разбърканата смес и вътрешността на доматите. Пекат се в затоплена фурна 10 минути.

Преди сервиране пълнените домати се поръсват с кашкавал, настърган на едро ренде.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар