Пилешко варено

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
199
Пилешко варено
Снимка: Sevdalina Irikova
03/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции5
"Топла супичка за душата от пилешко варено - питателна и вкусна"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се нарязва на части и се залива с вода – 2 литра.

След като заври се прибавят коренът от магданоз, пащърнакът, запечен на котлона и нарязан, лук, чесън, сол, черен пипер, настърганата целина, нарязаните картофи и праз.

Супата се оставя да ври на слаб огън, докато уврят месото и зеленчукът.

Месото се изважда, обезкостява се, накъсва се на парчета и се връща в супата. Вкусно и ароматно пилешко варено.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: