Лесна яйчена супа

03/12/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо341
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В олиото се запържва брашното, прибавя се червеният пипер и при непрекъснато бъркане с тел се налива вода – 4-5 ч.ч. прибавят се сол и черен пипер.

Бъркането продължава и на тънка струя се изсипват разбитите яйца.

Супата се поднася поръсена с магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар