Лесна яйчена супа

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
186
03/12/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо802
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В олиото се запържва брашното, прибавя се червеният пипер и при непрекъснато бъркане с тел се налива вода – 4-5 ч.ч. прибавят се сол и черен пипер.

Бъркането продължава и на тънка струя се изсипват разбитите яйца.

Супата се поднася поръсена с магданоз.

Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
55.45 лв.
Виж ››

Единственото по-хубаво нещо от това да имаш голямо семейство и куп верни приятели, е да приготвяш храна за всички тях. Това вече е възможно с голямата дълбока тенджера с вместимост от цели 5.3 л. Тази тенджера от неръждаема стомана улеснява всяка домакиня и това е безспорен факт.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар