Пълнени багети

Албена АсеноваАлбена Асенова
Ветеран
6673k2k9933
Пълнени багети
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
30/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Багетите се издълбават и намазват от вътре с краве масло.

Гъбите се почистват и нарязват на дребно и се слагат в купа. На дребно се нарязват също беконът, кашкавалът, топеното сирене и доматът.

Продуктите се объркват и с получената смес се пълнят издълбаните багети.

Отгоре се поръсват със сух риган. Така приготвените пълнени хлебчета се пекат във фурна на 200 градуса и на горен реотан, докато се зачервят леко.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: