Гулаш от телешко месо

24/04/2009
Дима
отДимаНовак
"Изпитана рецепта за гулаш, но с крехко телешко месо!"
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции3-4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо36 279
  • Преглеждания за месеца346
  • Преглеждания за седмицата52
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържваме ситно нарязания лук в маста до пожълтяване. Прибавяме нарязаното на парченца месо, изпържваме, поръсваме с червен пипер, брашното и отново пържим, разреждаме с виното (или бульон), посоляваме и задушаваме до омекване.

Към края на задушаването прибавяме нарязаните на четвъртинки картофи и бульона.

Към гулаша можем да прибавим и почистена и нарязана на ивички зелена чушка. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар