Разядка с патладжан и чушки

АнабелАнабел
Ветеран
528
2k
1k
212
29/11/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене5 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 999
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките и патладжаните се изпичат и се слагат в тенджера с капак да се задушат.

По този начин по-лесно се отстраняват люспите. Почистват се от дръжки и се нарязват на дребно.

Слагат се в блендер заедно с обелените скилидки чесън и се пасират.

Пасираните зеленчуци се овкусяват със сол, прибавят се майонезата и горчицата, след което всичко се обърква много добре.

Разядката се сервира охладена.

Бамбуково плато HORECANO за поднасяне - 13 cm
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Бамбуково плато HORECANO за поднасяне - 13 cm
8.99 лв.
Виж ››

Това бамбуково плато е отговора на всички ви въпроси за красивата презентация на сладки и солени ордьоври и допълнения към ястията на трапезата. Практично, лесно за употреба и почистване. Бамбуковото плато за презентация е изработено от висококачествен бамбук и ще ви служи вярно много дълго време.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар