Винен кебап с кисели краставички

Янка ГорановаЯнка ГорановаНовак
15/01/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо611
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвеното бонфиле се нарязва на парчета, поръсва се със сол и черен пипер и се запържва в сгорещеното олио. Прибавя се ситно нарязният лук и той се запържва за 10 минути.

Слага се брашното, размитото пюре, червеният пипер, залива се с виното и вода да покрие месото.

Ястието се подправя със сол и черен пипер и се вари на тих огън 20-30 минути.

Накрая към кебапа се прибавят нарязаните на ивици кисели краставички, чубрица и се вари още 5-10 минути.

Приготвеният винен кебап се поднася с варен ориз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар