Витаминозна салата от черна ряпа

MarianaMarianaДжедай7720
23/09/2019
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо41
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ряпата се почиства много добре, нарязва се на тънки листа и се посолява. Оставя се така около десетина минути.

Нарязаната ряпа се залива с оцета и зехтина. Поръсва се с черен пипер и се поднася.

Салатата от ряпа е подходяща като ордьовър или здравословна гарнитура. Идеална зимна салата за повишаване на имунитета!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар