ezine.bg»Рецепти»Пица»Пица на тиган

Пица на тиган

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
3631k1k7412
Пица на тиган
Снимка: Йозлям Кадирова
1 / 2
29/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Грабвайте един по-голям тиган и се захващайте със забъркването на тази вкусна пица"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Омесете тесто за пица от зададените продукти. Полученото тесто не трябва да е нито много твърдо, нито много меко и няма нужда от отпочиване на тестото.

Разточете тестото (за голям размер тиган), като се съобразявате с големината на съда, трябва да е с неговия диаметър, който тиган сте намазали предварително с олио.

Поставете разточеното тесто в тигана, намажете с домашен кетчуп/лютеница/доматено пюре, поставете продукти на вкус.

Похлупете с капак пицата и пуснете на умерен огън за около 10 минути, като с помощта на шпатула проверете отдолу до получаване на желан загар. Поднесете приготвената пица на тиган, докато е още топла!

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: