Банички от фини кори на тиган

Илияна ДимоваИлияна Димова
Копирайтър
143
3
1407
28/11/2018
"Бързите банички са най-хубави, особено когато са от фини кори, особено когато са на тиган "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 810
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа натрошаваме сиренето (300-400 г) и към него прибавяме разбити яйца (3 бр.).

Разбъркваме хубаво, за да се смесят добре. Вземаме кора, разстиламе я на масата, напръскваме с олио и сгъваме наполовина. Слагаме от плънката с яйца и сирене и прегъваме, оформаме банички.

Всяка баничка, печем в нагрят тиган /но не много горещ/, намазан с мазнина (олио), до готовност от двете страни. Баничките трябва да са изпечени хубаво.

Готовите малки банички, слагаме върху салфетка, да попие излишната мазнина от печенето.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар