Банички от фини кори на тиган

Илияна ДимоваИлияна Димова
Копирайтър
144
495
550
52
28/11/2018
"Бързите банички са най-хубави, особено когато са от фини кори, особено когато са на тиган "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 629
  • Преглеждания за месеца158
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Баници на Тиган

Начин на приготвяне

В купа натрошаваме сиренето (300-400 г) и към него прибавяме разбити яйца (3 бр.).

Разбъркваме хубаво, за да се смесят добре. Вземаме кора, разстиламе я на масата, напръскваме с олио и сгъваме наполовина. Слагаме от плънката с яйца и сирене и прегъваме, оформаме банички.

Всяка баничка, печем в нагрят тиган /но не много горещ/, намазан с мазнина (олио), до готовност от двете страни. Баничките трябва да са изпечени хубаво.

Готовите малки банички, слагаме върху салфетка, да попие излишната мазнина от печенето.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
46.99 лв.
Виж ››

Може да сложите каквото си пожелаете в дълбокия тиган с двойно дъно и то ще се превърне в невероятно вкусно ястие. Дългата удобна дръжка ще помогне и на по-плахите да се впуснат в кулинарно приключение заедно със своя тиган.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар