Кисело зеле с червен пипер

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
753
93
24/01/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо338
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • кисело зеле - 1 кг
  • лук - 3 - 4 глави
  • масло - ½ ч.ч. растително
  • червен пипер - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото зеле се слага да се вари в собствения му сок на тих огън около 1 ч.

Лукът се нарязва на ситно и се задушава в растителното масло.

Като омекне, се наръсва с червен пипер и се прибавя към зелето.

Ястието се вари, захлупено с капак, още 1 ч.

Поднася се като зелева салата с тестени изделия, полети с масло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар