Карфиол с домати

03/12/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо88
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се сварява в подсолена вода, към която е прибавена захарта.

Разпределя се в затоплени чинии и се полива в запържената в маслото галета.

Наръсва се с нарязани на дребно яйца и магданоз.

В основата се заобикаля с филии от домати, поръсени с щипка сол и няколко капки растително масло, а между тях се слагат маслини.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар