Карфиол с домати

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
790
94
03/12/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо136
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се сварява в подсолена вода, към която е прибавена захарта.

Разпределя се в затоплени чинии и се полива в запържената в маслото галета.

Наръсва се с нарязани на дребно яйца и магданоз.

В основата се заобикаля с филии от домати, поръсени с щипка сол и няколко капки растително масло, а между тях се слагат маслини.

Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
12.99 лв.
Виж ››

Приготвянето на любимите пюрета става със затворени очи с металния пасатор за зеленчуци. Той има 2 нива и удобна дръжка, която позволява да боравите лесно с него. В едната си ръка добрата домакиня винаги държи пасатор, а вашият там ли е?

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар