Сотирани зеленчуци с поширани яйца в уок тиган

Сотирани зеленчуци с поширани яйца в уок тиган
Снимка: Потребител#184319
1 / 2
28/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви10 мин.
Общо20 мин.
Порции1

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете праза и чесъна в зехтин. Прибавете спанака, броколи и задушете. Овкусете с подправки.

Следва нахута, предварително сварен. Налейте чаша вода и когато заври, чукнете яйцата.

Не разбърквайте. Похлупете с капак и оставете на бавен огън, докато се пошират (5-6 минути). Отдръпнете от котлона.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: