Най-вкусното реване

27/11/2018
"Вкусно и лесно реване - точно както нашите баби го правеха!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 549
  • Преглеждания за месеца166
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата заедно със захарта до побеляване. Към тях добавяме олиото и прясното мляко и продължаваме да бъркаме.

Пресяваме брашното и към него добавяме содата за хляб. Към сместа добавяме и останалите продукти и разбъркваме.

Готовата смес изсипваме в намазана с олио тава и поставяме във фурната да се пече.

Подготвяме си сиропа, като към водата прибавяме останалите съставки и поставяме на котлона да ври за около 15 минути.

После преместваме и чакаме да изстине напълно. Вадим готовото реване, нарязваме и поливаме със изстиналия захарен сироп.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар