Най-вкусното реване

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
696
2k
5k
401
4
27/11/2018
"Вкусно и лесно реване - точно както нашите баби го правеха!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 227
  • Преглеждания за месеца661
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Реване

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата заедно със захарта до побеляване. Към тях добавяме олиото и прясното мляко и продължаваме да бъркаме.

Пресяваме брашното и към него добавяме содата за хляб. Към сместа добавяме и останалите продукти и разбъркваме.

Готовата смес изсипваме в намазана с олио тава и поставяме във фурната да се пече.

Подготвяме си сиропа, като към водата прибавяме останалите съставки и поставяме на котлона да ври за около 15 минути.

После преместваме и чакаме да изстине напълно. Вадим готовото реване, нарязваме и поливаме със изстиналия захарен сироп.

Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
51.99 лв.
Виж ››

За да готвите с песен на уста, се нуждаете от алуминиева тава. И то не каква да е - кръгла тава с незалепващо покритие, с която готвенето ще се превърне в революционно откритие! Забавлявайте, докато създавате кулинарни шедьоври лесно и удобно.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар