Панирано пилешко вретено

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
697
2k
5k
401
4
27/11/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо930
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Панирано Пиле

Начин на приготвяне

Пилешките гърди ги начукваме, посоляваме със сол и черен пипер от двете страни.

Гъбите, киселите краставички и кашкавалът нарязваме на кубчета.

Върху гърдите слагаме по 1-2 с.л. от плънката по средата, а отгоре по малко масло и навиваме на рула, чиито краища захващаме с клечки за зъби.

В съд разбиваме яйцето и потапяме пилешкото вретено, а след това го овалваме в сусама и галетата, които сме разбъркали заедно.

Запържваме в нагорещено олио от всички страни до златисто. Поднасяме панираното пиле с гарнитура по избор.

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар