Панирано пилешко вретено

27/11/2018
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваЕксперт419121666
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо349
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди ги начукваме, посоляваме със сол и черен пипер от двете страни.

Гъбите, киселите краставички и кашкавалът нарязваме на кубчета.

Върху гърдите слагаме по 1-2 с.л. от плънката по средата, а отгоре по малко масло и навиваме на рула, чиито краища захващаме с клечки за зъби.

В съд разбиваме яйцето и потапяме пилешкото вретено, а след това го овалваме в сусама и галетата, които сме разбъркали заедно.

Запържваме в нагорещено олио от всички страни до златисто. Поднасяме панираното пиле с гарнитура по избор.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар