Овесена каша с тиква и стафиди

27/11/2018
ВИОЛЕТА МАТЕВА
отВИОЛЕТА МАТЕВАНовак2022451
  • Приготвяне5 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо15 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо151
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В касеролка се загрява вода, добавят се овесени ядки. Тиквата се обелва от кората и се рендосва на едро.

Варим на умерен огън овесената каша да омекнат ядките и към края добавяме настърганата тиква. Когато сгъсти и тиквата и тя омекне, се сваля и се оставя да се охлади.

Тогава се прибавя смляно ленено семе и мед, разбъркваме да се смесят продуктите.

Сипва се в две чаши или купички и отгоре декорираме със стафиди и щипка канела.

Вкусна и здравословна закуска!подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар