Яйчени гнезда с колбас

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
397
1k
795
239
4
26/11/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо253
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязва се шпеков салам на средно тънки кръгчета.

Взема се форма за мъфини и 4 гнезда се намазват с олио. На дъното се поставят 2 кръгчета колбас, а по страните се нареждат изправени, като леко се застъпват.

Оформя се като гнездо и вътре се чуква по едно яйце.

Печем в загрята фурна 180°C около 20 минути, докато стегнат яйцата.

Изваждат се гнездата и яйцето се поръсва с шарена сол.

Сервираме порция с кисели краставички.

Бързо и вкусно за закуска или вечеря.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар