Икономично пиле с грах

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
397
999
795
239
4
27/11/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо177
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряват се пилешките бутчета с малко сол, изваждат се и кожата се сваля. Месото се накъсва на порции.

В тенджера се загрява олио и запържваме ситно нарязан лук да омекне. Прибавя се червен пипер, разбърква се за кратко и наливаме гореща вода.

Връща се месото в манджата и разбъркваме да се смесят продуктите. Овкусява се със сол, черен пипер и риган.

Варим нашата пилешка яхния на умерен огън до готовност.

Накрая, ако има нужда, се сгъстява с брашнена кашичка и след като поври 2-3 минути, пилешкото с грах се сваля от огъня.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар