Овесена каша с ябълки, ядки и канела

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
427
1k
895
276
5
Овесена каша с ябълки, ядки и канела
Снимка: ВИОЛЕТА МАТЕВА
27/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Сготви10 мин.
Общо15 мин.
Порции2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрява се вода с щипка сол и когато заври, сипваме овесените ядки.

Разбърква се 2-3 минути, докато се сгъсти, и сваляме от котлона.

В леко охладена овесена каша се добавя лъжица мед и се разбърква да се разтопи.

Кашата се сипва в подходящи чашки или купички.

Гарнира се с орехови ядки, резени ябълка и се поръсва с канела.

Страхотна и здравословна закуска за деня, защото е източник на фибри!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: