Супа със зелен фасул и цвекло

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
390
5
169
4
27/11/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо130
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се почистват и нарязват на кубчета, а лукът се реже на ситно.

Червеното цвекло трябва да е обелено от кората и се реже на парчета с големината на картофите - така по-лесно се сваряват по едно и също време.

В тенджера се загрява олио и запържваме ситно нарязан лук. Прибавят се и останалите зеленчуци и след 3-4 минути сипваме гореща вода, и поръсваме със сол, черен пипер и подправки по избор.

Готвим супата, докато омекнат зеленчуците.

Зеленчуковата супа се сервира топла с лимонов сок.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар