Картофи с лук по пловдивски

МарияМария
Новак
301
6
5
14/03/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 995
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете и облете картофите. нарежете ги на тънки резенчета и ги разбъркайте с нарязания на тънки полумесеци лук, олиото, червения пипер, лимоновия сок или оцет и посолете на вкус.

Така приготвената картофена салата се поднася с кисело мляко.

Рейтинг

5 3
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар