Разядка с пилешко месо

Албена АсеноваАлбена Асенова
Ветеран
6673k2k9923
Разядка с пилешко месо
Снимка: Албена Асенова
28/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките бутчета се сваряват в подсолена вода.

След като се сварят, се отстраняват кожата и кокалите.

Месото се нарязва на ситни парченца.

Към месото се прибавят майонезата, горчицата.

Разядката се разбърква и овкусява със сол и черен пипер на вкус.

Гарнираме разядката с пера зелен лук и маслини.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: