Руски разносол

Руски разносол
Снимка: Емилия Янкулова
30/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете картофи на големи кубчета, морковите - на кръгчета, киселите краставички - на дълги пръчици, а лука – на резени.

В салатиера върху накълцаното на ивици кисело зеле подредете красиво целите домати и гъби и кубчетата картофи, кръгчетата моркови, пръчиците кисели краставички и резените лук**.

Поръсете с олиото и украсете разносола с магданоза и копъра.

*Количеството на продуктите е по ваша преценка.

**Можете да добавите и други мариновани зеленчуци и плодове.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: