Черен дроб по селски

13/03/2013
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3763322
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции4
  • Преглеждания общо8 879
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеният черен дроб нарежете и го овкусете със сол и червен пипер и сол.

Оваляйте го в брашно и го изпържете в сгорещената мазнина. След изваждането на дроба с същата мазнина задушете скълцания ситно лук до омекване, добавете към него нарязаните пиперки и ситно нарязаните домати. Задушете соса, докато остане на мазнина.

Разпределете соса върху порциите дроб и поръсете със ситно нарязан магданоз. Поднесете с люта чушка.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар