Свинско месо с праз

30/11/2018
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо742
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете в маста измитото и нарязано на парчета месо.

Извадете месото и в същата мазнина задушете ситно нарязания кромид, моркова и целината.

Добавете червения пипер и разреденото с вода доматено пюре.

Върнете свинското, посолете, залейте с горещия бульон и варете, докато поомекне.

Прибавете почистения, измит и нарязан на едри парчета праз.

Когато омекне, сложете нарязаните на едро домати, чубрицата, магданоза, черния пипер, запеченото предварително брашно и целите сушени чушки.

Задушете свинското с праз до готовност.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар