Сочни кебапчета по стара рецепта

Яница НиколоваЯница НиколоваИноватор4664001904
22/11/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо501
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се смила на кайма с месомелачка. Малко по малко се прибавя водата.

Овкусява се добре с подправките. Прибира се за 1 нощ в хладилник.

На другия ден се омесва и се оставя за около 3 часа.

След това се оформят кебапчетата и се заглаждат с намокрени ръце.

Пекат се на добре загрята скара.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар