Сочни кебапчета по стара рецепта

Яница НиколоваЯница Николова
Новак
13
24
832
4
22/11/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 126
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се смила на кайма с месомелачка. Малко по малко се прибавя водата.

Овкусява се добре с подправките. Прибира се за 1 нощ в хладилник.

На другия ден се омесва и се оставя за около 3 часа.

След това се оформят кебапчетата и се заглаждат с намокрени ръце.

Пекат се на добре загрята скара.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар