Сочни кебапчета по стара рецепта

22/11/2018
Яница Николова
отЯница НиколоваИноватор4574001904
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо35 мин.
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо438
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се смила на кайма с месомелачка. Малко по малко се прибавя водата.

Овкусява се добре с подправките. Прибира се за 1 нощ в хладилник.

На другия ден се омесва и се оставя за около 3 часа.

След това се оформят кебапчетата и се заглаждат с намокрени ръце.

Пекат се на добре загрята скара.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар