Печен Джолан по Бански

Яница НиколоваЯница Николова
Новак
13
25
827
4
21/11/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 827
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

По джолана се правят разрези и се разгъва, овкусява се със сол и пипер на вкус.

Слага се в глинен гювеч с нарязани картофи, лук, цели скилидки чесън и вино.

Свинският джолан се пече на 190-200 градуса до готовност, докато омекнат картофите и месото стане златистокафяво.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар