Печен Свински Джолан в Плик

21/11/2018
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене120 мин.
  • Общо145 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо257
  • Преглеждания за месеца120
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Измийте свинския джолан и го сложете в дълбока тенджерка. Залейте с подсолена вода, така че да го покрива. Поставете на умерен огън под капак за около 3 часа.

2. Обелете и нарежете на едро картофите, пресния лук и домата. Скилидките чесън смачкайте с широката част на ножа, без да ги белите от обвивката.

3. В плик за печене сложете всички зеленчуци заедно със зехтина, вегетата, подправките и сол на вкус. Разтърсете хубаво торбичката, за да се размеси всичко.

4. Пъхнете в плика и свинския джолан, залейте вътре с бирата и 2-3 черпака от бульона и отново размесете всичко. Затегнете здраво торбичката и поставете в подходяща тава.

5. Печете на 200 градуса около 50 минути или до хубав златист загар на картофките и месото. Поднесете джолана с картофи, докато е топъл.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар