Варени Свински Джолани

04/10/2018
Яница Николова
отЯница НиколоваНовак131073
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо165
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинският джолан се сварява във вода, като по време на варенето се отпенва.

Картофите се нарязват на кубчета, а морковът на кръгчета. Към бульона от месото се прибавят морковите, заедно с целината, черен пипер, цяла глава лук.

Джоланът се нарязва на парчета и се прибавя заедно с картофите.

Вари се до омекване, посолява се на вкус, слага се чубрица. Накрая се поръсва с магданоз, нарязан на ситно.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар