Гювеч с яйца и картофи

Maria KostoffMaria Kostoff
Новак
301
33
20
12/03/2013
"Перфектната рецепта за онези, които прохождат в кулинарията - лесна за изпълнение и с гарантиран резултат "
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 706
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете едри жълти картофи, нарежете ги на тънки филии. Подреждайте ги в подмазнена тава, като посолявате редовете. По желание може да добавите и подправки на вкус.

Разбийте яйцето с млякото и щипка сол и залейте върху картофите. Отгоре подредете парченца краве масло исложете да се пече в умерена фурна, докато картофите попият млякото и омекнат.

Изпечете до златисто и поднесете леко охладено.

Традиционен български гювеч с капак 5л-23%
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
18.47 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар