Сарми от лапад на фурна

МарияМария
Новак
301
5
5
12/03/2013
"Вкусни сармички с лапад на фурна, които никога не са достатъчно количество "
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции30 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 229
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете скълцаните лук и чесън в сгорещеното олио с малко топла вода. Добавете измития и отцеденориз, долейте чаша топла вода и сварете, докато се попие течността. Поръсете черен пипер, добавете ситно нарязаните зелени подправки, посолете на вкус и добре объркайте.

Почистете листата лапад от твърдите жили и ги попарете в гореща вода за кратко. Завийте в тях сармичките и ги подреждайте в намаслена тавичка. Долейте 1-2 ч.ч. гореща вода и сложете да се изпекат в умерено загряна фурна.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар