ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Мариновани свински пържоли с червено вино

Мариновани свински пържоли с червено вино

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k6541k
Мариновани свински пържоли с червено вино
01/10/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Запазете от виното, ще ви трябва не само за мариноване, но и за консумиране на пържолките"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте леко пържолите, натрийте ги със счуканите в сол лук и чесън, след което ги оставете за няколко часа в приготвената марината от виното, оцета, горчицата и малко олио.

Обръщайте ги от време на време, за да могат да се овкусят равномерно.

Отцедете ги и изпечете върху силно загрята скара, като при обръщането се поръсват с марината.

Поднесете свинските пържоли с гарнитура по избор.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: