Шишчета по ориенталски

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
311
288
01/10/2018
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо428
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • овнешко месо - 800 г тлъсто
  • лук - 16 ситни глави
  • люти чушки - 8 бр. малки
  • мазнина - разтопена тлъстина от месото
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделете излишната мазнина от месото и я разтопете. Начукайте овнешкото и го нарежете на кубчета, нанижете на шишове, като редувате месо, лук, чушка и така до изчерпване на продуктите.

Завършва се с месо. Потопете готовите шишчета в разтопената тлъстина от месото и поръсете със сол и червен пипер.

Печете на загрята скара, като периодично обръщате. Поднесете с пресен лук и домати или гарнитура по избор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар